De 10 bästa VPN för USA 2020

Bäst för:
Best VPNNordVPN, ExpressVPN, CyberGhost VPN, Trust.Zone, VyprVPN, IPVanish VPN & TorGuard Anonymous VPN
SNABBAST VPN
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
BÄST VÄRDE
FÖR PENGARNA
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
RECENSIONSBETYG
LÄS MER
Verkligar användarrecensioner
Omar G:
ExpressVPN
Utmärkt, snabb VPN

Efter att ha utfört uttömmande forskning i den bästa VPN-tjänsten för mig (snabb, många servrar, Netflix-avblockering, lätt att använda, stöd för Linux/iOS/Android>>>

Efter att ha utfört uttömmande forskning i den bästa VPN-tjänsten för mig (snabb, många servrar, Netflix-avblockering, lätt att använda, stöd för Linux/iOS/Android) valde jag ExpressVPN och tog ett årsabonnemang. Gissa om jag är glad att jag gjorde det! Det här är en utmärkt VPN. Efter tre månader är jag väldigt nöjd och har även rekommenderat den till andra. Nämnde jag att de dessutom har bra kundservice? Den bästa VPN-tjänsten, punkt!<<<

Besök ExpressVPN >
Vernon:
NordVPN
Den snabbar upp min anslutning.

NordVPN fungerar perfekt, den snabbar till och med upp min anslutning. Med funktionen Cybersec laddas sidor snabbare>>>

NordVPN fungerar perfekt, den snabbar till och med upp min anslutning. Med funktionen Cybersec laddas sidor snabbare än utan det och jag kunde nå allt innehåll i amerikanska Netflix var jag än befinner mig. Fortsätt så NordVPN!<<<

Besök NordVPN >
Luke Tepeng:
CyberGhost VPN
Jag kommer aldrig att använda en annan VPN igen efter att ha hittat CG...

Första gången jag använde Cyberghost var när jag fick en kupong som gjorde den gratis i 1 år, men det är begränsat, jag får bara några länder, men det är bra för>>>

Första gången jag använde Cyberghost var när jag fick en kupong som gjorde den gratis i 1 år, men det är begränsat, jag får bara några länder, men det är bra för mig ändå eftersom jag bara vill testa hur väl cyberghost fungerar. Och vad kan jag säga? Jag gillar det... Varför, 1. Lätt att installera 2. Enkel att navigera. 3. Massor av länder jag kan välja mellan (jag skaffade premiumpaket) 4. Enkelt att ändra till det land som jag vill ha. Och många fler funktioner i CG, du kan testa det själv. Jag har använt några VPN före (mer än 5) men jag föredrar CG, även om vissa recensioner inte listar Cyberghost som den bästa VPN, för mig är Cyberghost den bästa VPN just nu.<<<

Besök CyberGhost VPN >
DE 3 BÄSTA KUPONGERNA
1
77%
SE>
2
49%
SE>
3
54%
SE>
Ansvarsfrånsägande

Ärlighet och transparens är två kärnvärden hos vpnMentor. VPN-företag kan' inte betala för att förändra eller radera omdömen. När läsare väljer att köpa en vpn-tjänst, tjänar vi ibland en samarbetsprovision som stödjer vårt arbete.

vpnMentor är inte en VPN-leverantör och sanktionerar inte olagligt användande av VPN:er . Användare ska säkerställa att de efterlever tjänstens alla tillämpade lagar och regler.

En snabbguide om VPN

Om du aldrig har hört talas om VPN förut är detta avsnitt något du måste läsa. Även om du kan hitta denna information på Wikipedia, så tänkte vi att vi skulle bespara dig tid genom att summera det åt dig. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en server som du ansluter till för att omdirigera dina Internet-aktiviteter. Servern kan helt och hållet maskera din IP-adress eller göra så det ser ut som om du befinner dig på en annan plats. Begreppet VPN har drastiskt förändrats under de senaste tio åren. När det först lanserades var VPN avsett för företag och storbolag. Genom att ha ett VPN-system placerat inom företaget, kunde de anställda tå fjärråtkomst till företagets server. VPN utvecklades senare till att dölja en användares verkliga identitet på nätet. Numera är VPN-system kända för sin förmåga att skydda och säkra en användares identitet och information. ed den dramatiska ökningen av online-censur har VPN-system blivit mycket populära.

Jämför funktionerna sida-vid-sida
Bästa VPN per kategori

Vanliga frågor

EXKLUSIVT ERBJUDANDE
Få 3 månader gratis
av vår högst betygsatta VPN
TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE

00

Dagar

00

Timmar

00

Minuter

00

Sekunder
Skaffa ExpressVPN
30-dagars pengarna tillbaka-garanti
expressvpn - devices