Hur du avslutar ditt ExpressVPN-konto och får pengarna tillbaka

ExpressVPN utlovar en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti till sina tjänster. Det var dock svårt att hitta var och exakt hur man avslutar prenumerationen på deras hemsida. Som din lojala VPN-mentor gick jag igenom ExpressVPNs hemsida för att visa hur du avslutar ditt konto hos dem och får pengarna tillbaka.

Steg 1 – Logga in på ditt ExpressVPN-konto

Det självklara stället att börja leta på är genom att gå till sitt konto på ExpressVPNs hemsida. Där kan användare se en lista med alla sina aktiva prenumerationer.

sign into ExpressVPN Account

Till att börja med ville jag avbryta den automatiska debiteringen eftersom man aldrig vet vad man föredrar om ett år. Det här är förhållandevis enkelt. Gå bara till inställningarna och klicka sedan på en grå rad längre ned för att stänga av automatiska debiteringar och avsluta tjänsten när den löper ut.

cancel automatic updates on your ExpressVPN Account

Efteråt fick jag ett mejl från PayPal som bekräftade att den automatiska förlängningen av min prenumeration har avslutats.

cancel automatic renewals on your ExpressVPN Account

Så långt ser allt bra ut. Men tänk om jag vill avsluta prenumerationen nu på en gång.

Steg 2 – Direktchatt

Eftersom jag inte kunde hitta det alternativet någonstans valde jag att öppna direktchatten längst ner till höger på sidan.

Jag blev ombedd att ange e-postadressen till mitt konto och vänta en kort stund, men i verkligheten kändes det något längre än så. Medarbetaren frågade varför jag ville avsluta prenumerationen, men det krävdes överlag inte mycket förrän han hanterade min förfrågan om återbetalning. Jag fick vänta en stund igen tills jag slutligen fick detta svar:

”Jag har vidarebefordrat din önskan om att avsluta prenumerationen och erhålla återbetalning till vår faktureringsavdelning. Var god ge oss 5-7 arbetsdagar för att hantera förfrågan.”

Jag måste medge att jag inte tyckte om svaret. För att vara säker på att jag verkligen skulle få pengarna tillbaka ställde jag några fler frågor:

cancel automatic updates on your ExpressVPN Account

Det som var bra var att jag under tiden kunde fortsätta använda deras tjänster, och det gratis.

Steg 3 – Mejl om avbeställning

När någon på kundtjänst säger att jag kommer få pengar tillbaka väntar jag alltid på ett mejl som bekräftar att det verkligen är så. Det är oklart varför det tar så lång tid att avsluta ett abonnemang, men hur som helst, 5 dagar senare kom mejlet och visst är det så att mitt konto har avslutats och jag har blivit återbetald.

Bra jobbat ExpressVPN!

Skriv en kort recension om ExpressVPN för att hjälpa andra användare.

Skriv en recension om ExpressVPN
0 av 120 tecken

Skriv en titel.

Titeln får inte vara längre än 120 tecken

Skriv en kommentar.

Betygsätt VPN-tjänsten

Alla recensioner granskas av oss. Om recensionen godkänns läggs den upp inom 48 timmar.

Var detta till hjälp? Dela det!
Vänta! Nord erbjuder 75% rabatt på sin VPN