Vi testade NordVPN:s kundservice – Detta lärde vi oss

Jag är en relativt ny användare när det gäller den mångfasetterade världen av VPN-tjänster och deras användning, med alla slags olika VPN-tjänster som är tillgängliga både som premiumtjänster och gratis.

Jag bestämde mig för att göra ett försök och välja NordVPN, en av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden just nu.

Huvudskälet till att jag använder en VPN är att jag vill titta på TV-program som inte är tillgängliga i mitt eget land. Jag gillar särskilt att se på amerikanska program på Netflix, och jag hörde att med hjälp av en VPN så kan jag se alla de amerikanska program jag vill.

Men då jag var utanför USA var NordVPN inte ansluten till den amerikanska Netflix-webbplatsen, så jag skickade in en support-ticket.

Support-ticketsystemet strävar efter att lösa alla problem inom 48 timmar. Under den tiden fick jag några generiska uppgifter om var man hittar FAQ-länkarna och en länk till chatten.

Två dagar senare – 50 timmar för att vara exakt – fick jag en komplett genomgång i hur jag ändrar mitt protokoll från UDP till TCP, och även hur jag tar emot en lista med servrar, bl.a. i Indien och Frankrike, som möjliggör en Netflix-anslutning.

Efter att ha sett min beskärda del av amerikanska Netflix ville jag veta vilket VPN-protokoll som ska användas för att konfigurera VPN-verktyget. Jag ville inte vänta ytterligare två dagar på svar, så den här gången använde jag chattfunktionen som finns på NordVPN:s hemsida.

Istället för att vänta två dagar på svar, togs min fråga hand om inom en minut.

Jag gick igenom vad jag var ute efter med kundtjänstrepresentanten, och de gav mig detaljerade och raka svar. Jag hittade snabbt rätt protokoll när jag ställde in min VPN.

När jag använde chatten kändes det som att jag pratade med en riktig person som har en passion för kundtjänst.

Överlag är min erfarenhet av NordVPN:s kundsupport utmärkt. Både chatten och ticketsystemet är väldigt informativt och extremt noggrant.

Ticketsystemet kan ta lång tid, så det är bättre vid mer allmänna frågor eller frågor som inte behöver en omedelbar åtgärd.

Om du däremot har ett problem som kräver svar direkt, t.ex. att lista ut vilka portar som ska användas, är chatten ett ovärderligt kundtjänstverktyg.

Baserat på min erfarenhet är chattsystemet också bra för att ta reda på det effektivaste sättet att få ut det du vill ha av NordVPN, till exempel streaming av Netflix eller Hulu utanför USA, eller att komma åt webbplatser som normalt är blockerade.

NordVPN är en av de populäraste VPN-tjänsterna på marknaden, och deras kundtjänst matchar deras popularitet.

Klicka här för att besöka deras hemsida

Sekretessvarning!

Du utsätter dig själv för hemsidorna du besöker!

Din IP-adress:

Din plats:

Din internetleverantör:

Informationen ovan kan användas för att spåra dig, ge dig riktade annonser och övervaka vad du gör på internet.

En VPN kan hjälpa dig att dölja denna information från hemsidor så att du alltid är skyddad. Vi rekommenderar NordVPN – den bästa VPN-tjänsten av de över 350 leverantörer vi har testat. Den har militärliknande krypterings- och sekretessfunktioner som garanterar din digitala säkerhet, och för närvarande får du 68% rabatt på den.

Privacy Alert box - content - Popular posts

Besök NordVPN

Var detta till hjälp? Dela det!
Var den här artikeln hjälpsam? Betygsätt den!
Riktigt usel Halvdålig Helt ok Riktigt bra! Älskade den!
Betygsatt av användare
Kommentera Kommentaren måste innehålla 5 till 2 500 tecken.
Tack för din feedback.
Vänta! Nord erbjuder 68% rabatt på sin VPN