Goose VPN Test

Betyg ?
4.2 / 5.0
Funktioner 4.5 / 5.0
Användbarhet 4.2 / 5.0
Prissättning 3.7 / 5.0
Pålitlighet & support 4.6 / 5.0

Som en respekterad leverantör har GooseVPN för närvarande över 83 000 användare på 8 olika plattformar - men vad gör den till så många människors favorit? Till att börja med är den en mycket ren VPN. Och det finns ett par betydelser för detta: För det första får GooseVPN en guldmedalj för att den är så lättanvänd. G...

Jul 18, 2018

Goose VPN Användarrecensioner

Det finns inga recensioner för Goose VPN. Om du har använt deras tjänster kan du bli den första som skriver en recension!

4.6
Dave Tum
Jul 6, 2018
  •  1
Nice Thieves! Charged US$59.98 for the FREE TRIAL and REFUSES to REFUND!

I signed up for the 1-month free trial on Feb 12, 2018. I got a couple of welcome emails. But they didn't send me the most important email: they CHARGED ME $59.98 ON THE SAME DAY I REGISTERED! What kind of trial is that? Without knowing they had charged me, I canceled 8 days later, on Feb 20, 2018 because the service didn't work well. I got several emails saying they're sorry to see me go. So, I got lots of emails about everything, EXCEPT that they had ALREADY CHARGED MY CREDIT CARD! I didn't find out about the charge until months later, when I did an audit for expired software contracts. They were FRIENDLY and NICE at first, but suddenly DISAPPEARED and will NOT refund the money. Goose VPN, if you're listening, then I'm waiting for my refund. I will be happy to show all documentation to everyone, including the dates of my registration, my credit card charge, all the emails which show how they were so sneaky not to send me a receipt for charging me, etc.


Se paket Svara på detta för att recensera

Visste du att vi godkänner alla användarrecensioner? Företag kan inte betala för att lägga till eller ta bort någon.

    GOOSE VPN
    Jul 18, 2018
    GOOSE VPN Customer Support reaction

    Hi Dave, We're sorry to hear there were several issues regarding the usage of our service and customer support, we would really like to help you solve this issue as soon as possible. Could you please contact us via support@goosevpn.com? Then we will make sure to help you as best as we can! Of course there shouldn't be a charge at the first day of your trial, therefore we would really like to help you out and solve this issue together.


    Se paket Svara på detta för att recensera
      Dave Tum
      Jul 18, 2018
      Beware, they'll GOOSE you for $59.98!!

      Thank you for the offer of helping...as I said before, you're NICE THIEVES. You're NICE...I got an email reply after I posted my review and someone said they'd take 14 days to review my charge and again questioned why I had waited. I told them that I'm surprised by their attitude; they CHARGE ME WITHOUT NOTICE, and then when I cancel, they FAIL TO REFUND ME (though they shouldn't have charged me in the first place). If I were Goose, I would IMMEDIATELY REFUND THE MONEY, because that's what I was SUPPOSED TO DO IN THE FIRST PLACE. But Goose's attitude is more like, "well, let me consider whether we'll refund any money, since it's been a while and you didn't catch what we did, it's our money now - that's how the game is played at Goose VPN!!" OK, so I'm still waiting...it's been 9 days so far...


      Se paket Svara på detta för att recensera
Michael Whiting
Maj 20, 2018
  •  1
Possibly the worst customer service from the company I have ever received

The VPN didn’t work then after days of trying to resolve the issues it finally worked briefly. The next time I tried to use it the excuse that itching works was due to BBC upgrades and they didn’t know how long it would take to fix but as compensation would offer 1 month extra. I have asked for a full refund and despite being rightfully due after 3 weeks and significant correspondence are still clinging onto my money. I should have guessed an advert with Easy Jet doesn’t mean a product is fit for purpose.


Se paket Svara på detta för att recensera
    GOOSE VPN
    Jul 18, 2018
    GOOSE VPN Customer Support reaction

    Hi Michael, We're sorry to hear you were experiencing issues regarding our services and support, we find this very sad to hear and really want to help you out to solve this issue. Could you please get in contact with us via support@goosevpn.com and refer to this topic? We're more than happy to help you get your money back and solve this issue.


    Se paket Svara på detta för att recensera
    Judy McGloin
    Jun 4, 2018
    Useless

    Downloaded it this morning having read the write up. No BBC, No ITV, no Channel 5 - at which point I decided to cancel immediately. I was offered a free month but no indication as to when these might become available. Pretty pointless when you have a VPN to enable you to watch tv!


    Se paket Svara på detta för att recensera
      GOOSE VPN
      Jul 18, 2018
      GOOSE VPN Customer Support reaction

      Hi Judy, We're sorry to hear you were experiencing issues regarding our services and support, we find this very sad to hear and really want to help you out to solve this issue. Unfortunately we can't tell when BBC iPlayer is working again, this is because they're constantly blocking our server ip addresses. We're testing new ip addresses everyday to see if we can get a new server running which is working with BBC iPlayer. We hope to offer a working server again in the near future, we're also looking for some ways to bypass the blocking of our IP addresses.


      Se paket Svara på detta för att recensera
Ian
  •  5
Love Goose VPN

Good selection of servers..enough for my needs. Streaming servers, no noticeable reduction in speed for general browsing, downloading etc. 50GB per month account offers really good value for money. I only use if streaming or to access movie services when abroad, which it does well, so don't think will need to go over limit. Customer service has good reviews. Also, like to support a "newcomer", especially when so good. Would recommend to anyone. Give it a go...


Se paket Svara på detta för att recensera

Spana in de 3 bästa VPN-alternativen

Funktioner Beskrivning
Antal serverplatser (länder) 31
Antal servrar 60
Antal IP-adresser 60
Behåller VPN-tjänsten loggar Nej
Inkluderar Kill Switch Nej
Enheter per licens Obegränsat
Användbarhet Goose VPN 4.2 / 5.0

Att få igång GooseVPN är en enkel tvåstegsprocedur.

Först laddar du VPN-klienten direkt från deras hemsida - den enda förutsättningen är att du har ett konto. Sedan kör du filen och du är redo att komma igång!

Klienten är effektiv och minimalistisk med litet eller inget utrymme för förvirring:



VPN-klienten konfigurerar sig själv, men du kan även välja specifika protokoll och serverplatser. Du kan också välja att ansluta automatiskt, och även välja favoritservrar eller den som är närmast dig, baserat på din plats.

Ladda ner nu

Prissättning 3.7 / 5.0
1 Month - 50 GB
$ 2.99/månad
1 Month – Unlimited
$ 12.99/månad
1 Year – Unlimited
$ 4.99/månad

GooseVPN låter dig välja mellan tre olika planer:

Årlig - obegränsad data

Månatlig - obegränsad data

Månatlig -begränsad data (50 GB)

Om du bara vill prova den kommer en gratis provperiod med i varje plan men tänk på att du bara får 500 MB data.

Du kan få GooseVPN med vanliga kreditkort (VISA, MasterCard, Maestro, American Express), eller så kan du välja PayPal, Giro eller iDeal istället.

Det är möjligt att avbeställa tjänsten, men det har bekräftats av GooseVPN:s personal att konton som överstiger 100 MB i dataanvändning är föremål för granskning av ledningen. Vi fick också veta att användare som upplever långvariga tekniska bekymmer med deras VPN återbetalas vanligtvis - det man ska tänka på här är att varje förfrågan behandlas individuellt av deras kundtjänst, så att kontakta dem är det första steget.

Pålitlighet & support 4.6 / 5.0

GooseVPN:s kundsupport är snabb och kompetent. Båda våra frågor besvarades på under 30 minuter vardera, och anvisningarna var tydliga och detaljerade.

Förutom alternativen ovan kan man hitta information om deras VPN eller relaterade problem på deras FAQ-sida, prydligt organiserat i flera kategorier. GooseVPN har också ett communityforum - om än något inaktivt, finns det många insiktsfulla trådar som säkert kommer att hjälpa dig.

 

Slutsats
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)
Snabbt, okomplicerat och dedikerat till att ge en förstklassig VPN-upplevelse.

GooseVPN kombinerar de bästa VPN-egenskaperna i ett snyggt paket - perfekt integritet och tillgänglighet plus ett starkt fokus på kundservice.

Även om de inte har en uppsjö av servrar till ditt förfogande, är denna VPN mer än kapabelt att hålla dina uppgifter säkra på internet, samtidigt som den kommer förbi geografiska blockeringar som om dem inte ens vore där. Deras loggfria policy garanterar att din information inte hamnar i någons händer, och de dedikerade streamingservrarna garanterar tillgång till populära plattformar som Netflix, Hulu och BBC iPlayer.

Det finns bara en väldigt saknad funktion - en kill-switch. GooseVPN har satt en ungefärlig deadline, och när den är på plats kommer den här redan utmärkta leverantören säkert att få massor av nya följare, eller "fans", som de gillar att kalla dem.

För att sammanfatta?

Vare sig du är en erfaren VPN-veteran eller en nykomling som tar sina första steg kommer GooseVPN säkert att uppfylla dina förväntningar.

Goose VPN
4.2 / 5.0
Detaljerade expertrecensioner
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Som en respekterad leverantör har GooseVPN för närvarande över 83 000 användare på 8 olika plattformar - men vad gör den till så många människors favorit?

Till att börja med är den en mycket ren VPN. Och det finns ett par betydelser för detta: För det första får GooseVPN en guldmedalj för att den är så lättanvänd.

Gränssnittet är intuitivt och enkelt att konfigurera - om du inte känner för att pilla med den är klienten automatiskt inställd. Navigeringen är också enkel - Allting är precis där du förväntar dig att det ska vara, och de olika funktionerna och inställningarna är organiserade på ett kompakt sätt.

För det andra, vad gäller prestanda är Goose en pålitlig och krångelfri VPN.Den får helt enkelt jobbet gjort, oavsett vad du behöver få ut av den. Den håller dig säker och anonym med en loggfri policy och superb kryptering. Den avblockerar också begränsat innehåll och har till och med servrar anpassade för streamingtjänster, vilket är ett stort plus enligt oss.

På tal om servrar ska du inte förvänta dig att hitta hundratals av dem här.GooseVPN har 62, men de har stor räckvidd och omfattar 29 länder. Vad gäller protokoll har GooseVPN standardpaketet, minus SSTP. Det vore bättre att ha hela listan tillgänglig, om än för olika anledningar,men vi rekommenderar inte att du använder SSTP ändå.

Vi bör notera att vi var tvungna att räkna de tillgängliga platserna manuellt i klienten. GooseVPN föredrar att inte ge ut informationen offentligt, och vi förstår dem - att lista de stödda regionerna är ett enkelt sätt att få sitt IP-sortiment svartlistat om man inte är försiktig.

Den goda nyheten är att GooseVPN:s kundsupport är redo att hjälpa dig med eventuella frågor du kanske har. Vi var väldigt imponerade över hur våra frågor hanterades - efter att ha tagit kontakt via ticket och e-post hörde supporten av sig efter drygt 20 minuter.

Svaren var inte bara snabba utan även ingående.Deras kundtjänst är precis vad användare, både erfarna och nybörjare, behöver - fullt betyg för det.

En annan fördel med GooseVPN är deras gratis provperiod, men det finns en datagräns på 500 MB. Det är helt okej, eftersom provperioden är utformad för att bara ge dig tillräckligt för att bestämma dig. Å den ljusa sidan får du full funktionalitet - prova gärna varje funktion som denna VPN har att erbjuda, gratis.

Anslutningshastighet kommer inte att vara ett problem med GooseVPN. Våra uppladdnings-/nedladdningstester gav tillfredsställande resultat - på datorn saktades anslutningen ner ibland (speciellt när vi anslöt till Australien från Europa), men inte för ofta. Mobilhastigheter, å andra sidan, saktades inte märkbart ner, om alls.

Naturligtvis finns det några mindre problem - serverutbudet kan vara lite för trist för somliga, och andra har uttryckt sitt missnöje med klientens orange färg, som leder till belastning för ögonen. Vi tycker att den är ganska avkopplande, men smaken är som baken.

En nackdel är däremot inte helt subjektiv. GooseVPN saknar för tillfället en viktig funktion - bristen på en kill-switch tar ner betyget på denna annars utmärkta VPN. Det är vanligt att anslutningar tappas, och VPN-användare förväntar sig inte bara, utan kräver skydd mot sådana problem.

GooseVPN är däremot på rätt spår - det har konstaterats att en lösning är på väg. Om allt går väl kommer GooseVPN:s anhängare ha en kill-switch redan i januari 2018.

Sammantaget presterar GooseVPN väldigt väl och ger mycket valuta för pengarna, tillsammans med en praktisk provperiod och fantastiskt kundsupport. Viktigast är att GooseVPN visar att den är en stabil, långsiktig leverantör med öppenhet för användaren och en ambition att ständigt förbättra sin tjänst.

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Recensionen för denna delkategori av VPN-tjänster är för tillfället inte tillgänglig för just denna VPN-leverantör. Om du tycker att de tillhandahåller en bra tjänst, lägg till din recension så följer vi senare upp med en expertrecension

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Recensionen för denna delkategori av VPN-tjänster är för tillfället inte tillgänglig för just denna VPN-leverantör. Om du tycker att de tillhandahåller en bra tjänst, lägg till din recension så följer vi senare upp med en expertrecension

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Recensionen för denna delkategori av VPN-tjänster är för tillfället inte tillgänglig för just denna VPN-leverantör. Om du tycker att de tillhandahåller en bra tjänst, lägg till din recension så följer vi senare upp med en expertrecension

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Recensionen för denna delkategori av VPN-tjänster är för tillfället inte tillgänglig för just denna VPN-leverantör. Om du tycker att de tillhandahåller en bra tjänst, lägg till din recension så följer vi senare upp med en expertrecension

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Recensionen för denna delkategori av VPN-tjänster är för tillfället inte tillgänglig för just denna VPN-leverantör. Om du tycker att de tillhandahåller en bra tjänst, lägg till din recension så följer vi senare upp med en expertrecension

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk skribent och före detta skapare av robotmanualer som värnar om integritet och är expert på VPN)

Recensionen för denna delkategori av VPN-tjänster är för tillfället inte tillgänglig för just denna VPN-leverantör. Om du tycker att de tillhandahåller en bra tjänst, lägg till din recension så följer vi senare upp med en expertrecension

  • Enkel att installera och ställa in
  • Smidigt, intuitivt användargränssnitt
  • Loggfri policy
  • Utmärkt kundsupport
  • Specialiserade streamingservrar
  • Gratis 30- dagars provperiod (med 500 MB datagräns)
  • Kom igång med Goose VPN nu
Pengarna-tillbaka-garanti (dagar): 30
Mobilapp:
Enheter per licens: Obegränsat
VPN-paket: www.goosevpn.com
NordVPN
Spara 77%
Devices

Den säkraste VPN-tjänsten på marknaden

  • Skydda dina data
  • Avblockera innehåll
Hämta NordVPN nu
Nej tack